Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid

Menu
overzicht

Trailer

Benieuwd waar onze nieuwe podcast over gaat? Marjolein van den Broek vertelt je in deze trailer wat je allemaal kan verwachten.

Audiotranscript

(DRUMBEAT OP DE ACHTERGROND) Ferry: Vanaf 14 november in jouw favoriete podcast-app, de nieuwe podcast: Leef je uit! (UITROEP) (GEJUICH OP DE ACHTERGROND) (RUSTIG VROLIJK MUZIEKJE OP DE ACHTERGROND) Marjolein: Leef je uit! is een podcast over audiodescriptie, gebarentolken, ondertiteling... en eigenlijk alles om je samen uit te kunnen leven in- en buiten het huis. Of je nou een visuele, auditieve of helemaal geen beperking hebt. Ferry: Leef je uit! (UITROEP)(GEJUICH OP DE ACHTERGROND) Een podcast van Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid. Gepresenteerd door Marjolein van den Broek.

Marjolein: Ik ben stekeblind en ik heb heel erg veel liefde voor theater, film, tv-programma's... en ik leef me heel graag uit. Vooral door van alles te ondernemen en te bekijken met audiodescriptie. Ik ga met mensen in gesprek over dagjes uit, een tv-programma, een film, een theaterstuk, een audiotour... eigenlijk alles wat te maken heeft om je lekker uit te kunnen leven. (DRUMBEAT KEERT WEER TERUG OP DE ACHTERGROND) Leef je uit! is elke maand te beluisteren via je favoriete podcast-app.

En kijk op leefjeuit.nu! (GEJUICH OP DE ACHTERGROND)